Инвеститор


„Calla Residence“ е най-новият проект на строително-инвестиционна компания „Надежда Ви Строй“ ЕООД, която е с 29 годишен опит в строителството. Компанията е участвала в изграждането на едни от посещаваните обществени сгради на територията на град София част, от които са Ring Mall Sofia, Park Center Sofia, ИКЕА, Serdica Center, също така е участвала в изграждането на главни инфраструктурни проекти АМ „Хемус“, АМ „Струма“ и АМ „Тракия“.

Архитектурен екип


Архитект на сградата е арх. Любомир Станиславов. През 2001г. той завършва архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия, където е и преподавател. Придобива допълнителни квалификации в Испания и Австрия. Част от проектите в неговото портфолио са с национално значение - реставрацията на Синегогата в гр.Видин и преустройството на зала „Света София“ в сградата на Народното събрание. Други негови проекти са: шоурумите на автомобилните марки Infinity и Hyundai, МОЛ и офис сграда Сердика София Център.

Ексклузивен представител


Агенция „ANTRE” за кратко време налага името си на пазара. Доказателство за това са: членството в НСНИ, 2 поредни първи награди от годишните награди на медийна група Investor, редовното участие на управляващите партньори в специализирани предавания за недвижими имоти в телевизия Bloomberg. Мисията - да са най-полезната агенция и визията - интереса на клиента е на първо място на компанията са причината агенцията да се ползва с отлично реноме сред клиентите и колегите си.